Βιογραφικό

Κοντοπάνος Χρήστος

Χειρουργός Οδοντίατρος

Πτυχιούχος Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Βιογραφικο

Ο Κοντοπάνος Χρήστος γεννήθηκε στις 04/05/1974 στo Μόναχο Γερμανίας όπου έζησε και ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του. Το 2000 αποφοίτησε με επιτυχία από την Οδοντιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι παντρεμένος με 2 παιδιά και μιλάει αγγλικά και απταίστως γερμανικά.

Από το 2001- έως σήμερα διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στο κέντρο της Καλλιθέας-Αθήνα.

Το 2012-2013 απέκτησε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στη Βαυαρία Γερμανίας και εργάστηκε παράλληλα ως αποκλειστικός αντικαταστάτης των υπευθύνων οδοντιάτρων σε πολυοδοντιατρεία εξειδικευμένα στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων , την αισθητική οδοντιατρική και τα Laser , στο Μόναχο και στην Eichstätt Βαυαρίας.

Το 2014 εγκαινίασε ένα δεύτερο υπερσύγχρονο οδοντιατρείο στην πόλη των Καμένων Βούρλων.

Η ενασχόληση του περιλαμβάνει όλο το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής ( πρόληψη και θεραπεία νόσων του περιοδοντίου , αποκατάσταση και διατήρηση τερηδονισμένων δοντιών , ενδοδοντία , κινητή και ακίνητη προσθετική απολεσθέντων δοντιών , παιδοδοντία , λεύκανση δοντιών κλπ. ) με έμφαση στην αισθητική οδοντιατρική (όψεις ρητίνης, όψεις πορσελάνης, ολοκεραμικά ζιρκονίου, σχεδιασμός χαμόγελου), τα εμφυτεύματα και την προσθετική . Επιπροσθέτως στα οδοντιατρεία του παρέχονται υπηρεσίες τελευταίας γενεάς Laser σε πληθώρα περιστατικών, (θεραπεία περιοδοντίτιδας, ενδοδοντίας, χειρουργικά περιστατικά, κ.τ.λ.).

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα ημερίδων, επιμορφωτικών σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Γερμανία, Ισραήλ) με θέματα που αφορούν μεταξύ άλλων κυρίως την αισθητική οδοντιατρική, την προσθετική και την εμφυτευματολογία.

Μέλος του οδοντιατρικού συλλόγου Αττικής

Μέλος στην Ελληνική εταιρία Στοματικών εφαρμογών Laser

Έχει παρακολουθήσει το Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην κλινική της Διαγνωστικής και Ακτινολογίας στόματος της Οδοντιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών, με περιεχόμενο την Ακτινοπροστασία, την Ακτινοτεχνική και την Ακτινοδιαγνωστική.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το οδοντιατρείο στην Καλλιθέα λειτουργεί
Δευτέρα-Πέμπτη πρωί 09:30-13:30,
απόγευμα 16:30-20:30, κατόπιν ραντεβού.

Το οδοντιατρείο Καμένων Βούρλων λειτουργεί κάθε Παρασκευή 09:30-20:00 κατόπιν ραντεβού.

Αναδείξτε το χαμόγελο σας τώρα! Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Διεύθυνση: Δαβάκη 49, 17672 Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 9573232

Email: christoskontopanos@gmail.com

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Διεύθυνση: Αθανασίου Διάκου 7, 35008 Φθιώτιδα

Τηλέφωνο: 223 5301342

Email: christoskontopanos@gmail.com