Υπηρεσίες

Λεύκανση

Υπάρχουν σίγουρα κάποιες φορές που μπορεί να έχετε πιάσει τον εαυτό σας να θέλετε να αποκτήσετε λευκότερο χρώμα στα δόντια σας; Με ανώδυνο τρόπο και χωρίς καμία επίπτωση στο σμάλτο των δοντιών φωτίζουμε το χαμόγελο των ασθενών μας απαλλάσοντας τα δόντια από χρωστικές που δημιουργούνται από το τσιγάρο τον καφέ,το τσάι,τα σκούρα ποτά (κρασί, cola κτλ.).

 • Όψεις Ρητίνης-Ligting Δοντιών

  Σε μια συνεδρία στο ιατρείο και με ελάχιστη συνήθως παρέμβαση στα μπροστινά δόντια, αλλάζουμε το σχήμα –τη μορφή και το χρώμα τους. Εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα, με την βοήθεια της νανοτεχνολογίας στα υλικά τελευταίας γενιάς που χρησιμοποιούμε πετυχαίνουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 • Ολοκρεμικά ή Στεφάνες Ζιργκονίου

  Το διαμάντι της αισθητικής οδοντιατρικής! Ποτέ ξανά σκούρα ούλα γύρω από μια θήκη αφού δεν υπάρχει ίχνος μετάλλου στο σκελετό. Ακόμα και μετά από χρόνια και πιθανή υφίζηση των ούλων δεν θα δούμε γκρι όριο γύρω από τις θήκες μας.

 • Bonding

  Υπάρχει κενό ανάμεσα στα δόντια σας και σας ενοχλεί; Η μέθοδος Bonding βάζει τέλος στο αντιαισθητικό κενό ανάμεσα στα δόντια. Μόνο σε 1 συνεδρία κλείνουμε ανώδυνα τα κενά ώστε να προσδώσουμε στον εαυτό σας ένα γεμάτο αυτοπεποίθηση χαμόγελο.

 • Λευκά αισθητικά σφραγίσματα

  Και σε αυτή την περίπτωση η βοήθεια της νανοτεχνολογίας μας δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα αφού τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας γενιάς.Έτσι πετυχαίνουμε τα σφραγίσματά μας να έχουν και εξαίρετη αισθητική και αντοχή στον χρόνο.