ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Ενδοστοματική Κάμερα

Μια ακόμη τεχνολογικά πρωτοποριακή μέθοδος διάγνωσης προβλημάτων που λόγω της θέσης τους στο φραγμό κάνουν δύσκολη την εντόπισή τους είναι η ασύρματη ενδοστοματική κάμερα.

Δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία για το “μάτι” του ιατρού, γίνονται εμφανή και ξεκάθαρα στην οθόνη του υπολογιστή.

Εσείς παρακολουθείτε τα στάδια της θεραπείας. Βλέποντας για πρώτη φορά τη στοματική σας κοιλότητα “από μέσα” ενημερώνεστε από τον ιατρό σας για τα προβλήματά σας. Επίσης πάντα σε αντιπαραβολή του “ΠΡΙΝ” και το “ΜΕΤΑ” βλέπετε το αποτέλεσμα.

Ψηφιακή Ακτινογραφία

Ο υψηλής τεχνολογίας ψηφιακός ακτινολογικός έλεγχος παρέχει μεγάλη προστασία τόσο στον ασθενή όσο και στο προσωπικό των ιατρείων μας. Ο ελάχιστος χρόνος έκθεσης κατά την ακτινογράφηση σημαίνει και πολύ χαμηλότερη ποσότητα ακτινοβολίας.

Η απευθείας εμφάνιση της ακτινογραφίας στον υπολογιστή και η ανάλυση της μας δίνουν ένα υπερπολύτιμο διαγνωστικό εργαλείο ενώ εξοικονομούμε και πολύτιμο χρόνο για την περαιτέρω θεραπεία σας.

Συνθήκες Υγιεινής και Ασηψίας

Στα οδοντιατρεία μας δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους κανόνες υγιεινής τόσο στα εξεταστήρια όσο και στους χώρους αναμονής.

  • Και τα δύο ιατρεία μας διαθέτουν προηγμένους “αυτόκαυστους κλιβάνους” όπου αποστειρώνονται όλα τα εργαλεία και τα εξαρτήματα που έρχονται σε επαφή με τους ασθενείς μας.
  • Χρησιμοποιούμε μιας χρήσης μικροεργαλεία, ποτηράκια, σιελαντλίες, εργαλεία στίλβωσης κ.α. τα οποία απορρίπτονται μετά από τη χρήση σε ειδικά κυτία.
  • Οι χώροι του ιατρείου μας απολυμαίνονται καθημερινά με απολυμαντικά πιστοποιημένα για την αποτελεσματικότητά τους αλλά και για την φιλικότητα προς τον οργανισμό μας αλλά και το περιβάλλον.

Για οποιαδήποτε απορία καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Δαβάκη 49, Καλλιθέα

Αθήνα, 1ος όροφος

Αθανασίου Διάκου 7

Καμένα Βούρλα, 1ος όροφος

Τηλ. Επικοινωνίας

210.957.3232 | 2235.301342

Επείγοντα περιστατικά

210.957.3232